Zoeken naar bbq wagen huren

bbq wagen huren  
PARTNERS - De Mobiele BBQ.
Ambachtelijke BBQ zonder zorgen of afwas! De BBQ Specialist verzorgt de barbecuebij u op locatie. Makkelijk bestellen vanuit onze webshop en alles kant en klaar geleverd op gewenste locatie. Zelfs de afwas nemen we voor onze rekening! BEL:0346: 580 580.
bbq wagen huren
De Foodcar - BBQ's.'
De lekkere geur zorgt voor een extra touch en krijgt u er met de glimlach bovenop. Kies voor een mobiele BBQ-wagen en verkrijg een feest dat zijn gelijke niet kent. Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.
Boefferke - Mobiele frituur, snacks en bbq.
Mobiele frituur, snacks en bbq. Receptie walking dinner. Frietmenus voor grote groepen. Receptie walking dinner. Frietmenus voor grote groepen. Steeds paraat om u te bedienen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Mobiele frituur en Catering Boefferke. biedt tal van formules aan. Wij werken alleen in regio West- en Oost-Vlaanderen. Geen verassingen, u krijgt altijd eerst een offerte. Interesse in een van onderstaande formules? Dit is onze manier van werken.: Mail ons steeds zoveel mogelijk informatie.: ongeveer aantal volwassenen en kinderen. wanneer wenst u te eten uur. datum van het feest. Wij contacteren u snel. U krijgt binnen de 8 dagen een offerte. Aanpassingen kunnen nog besproken worden tot 8 dagen voor de datum van het event. Bij bevestiging van de offerte, zetten wij uw feest vast na betaling van een voorschot van € 250. U krijgt een bevestiging via mail. Mocht u deze mail niet ontvangen hebben binnen de 8 dagen, gelieve ons telefonisch te contacteren. Recepties en walking dinners. Een ruim aanbod apertiefhapjes: vis, vlees, gefrituurd, warm, koud., Kleine gerechtjes op een receptie, als tussengerecht of om onderling te combineren. Een assortiment kleine desserts, ideaal om de maaltijd af te sluiten met een of meerdere desserts.
BBQ Grill wagen huren de original schwenkgrill foodtruck aangeboden op MarktPlaza.nl.
Melden aan MarktPlaza. BBQ Grill wagen huren de original schwenkgrill foodtru. 2 jaar geleden geplaatst. Niet van toepassing Staat van het product. Gebruikt Type advertentie. Aangeboden Type prijs. Deze unieke schwenkgrill is een echte eyecatcher voor uw feest of evenement.
BBQ Foodtruck - Een overzicht! Go Celebrate.
Dan heb je in Go Celebrate de juiste partner gevonden. Met een selectie uit tientallen BBQ foodtrucks zit er vast wel iets voor je tussen. Vraag een vrijblijvende aan, huur een foodtruck en kom te weten welke BBQ foodtrucks er voor jou beschikbaar zijn. BBQ op locatie met authentieke bereiding in houtgestookte ovens BBQ aanhangers.
BBQ Truck - Kok Cateringservice.
Onze foodtruck is voor verschillende doeleinde te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan tapas, mexicaans, italiaans, en in dit geval de BBQ. Er zijn ook andere themas mogelijk met deze wagen. Het is een Amerikaanse Chevrolet Stepvan die helemaal is ingericht als proffesionele keuken.
Foodtruck - Foodtruck op je feest - Vind Boek foodtrucks. Foodtruck op je feest.
Mo's' Comfort Food. Mo's' Comfort Food, serveert vanuit een authentieke hardhouten schaftwagen pipo wagen georienteerd op de Noord Amerikaanse keuken serveren wij o.a. Pulled Pork, Pulled chicken, gerookte rib eye, ambachtelijke hamburgers en de overheerlijke spiraal. Wild at heart BBQ.
Catering Traiteur.
Huur gas-bbq incl. gas en schoonmaak - € 25,00, per stuk tot 25 pers. Personeel voor te bakken is mogelijk vanaf € 35,00, per uur. BBQ wagen is mogelijk vanaf 25 personen indien voldoende plaats op locatie. Mexicaanse BBQ worst.
Home - Catering't' Hoekske. Home - Catering't' Hoekske.
MENU Catering't' Hoekske. Frituur op je feest. Frituur op je event. Hamburgerkraam op je event. Frituur op je feest vanaf € 5/pp. Mosselfeesten vanaf € 9/pp. Mobiele wok op je feest vanaf € 10/pp. Barbecue op je feest vanaf € 9/pp.

Contacteer ons

bbq wagen huren
eetkraam te huur
foodtruck te huur
frietwagen limburg
frituurwagen te huur
huur een frietwagen
mobiele frituur te huur
mobiele snack wagen
verhuur frietkraam