Zoeken naar frietkraam aan huis

frietkraam aan huis  
Mobiele frituur aan huis voor elk feest, bedrijf of event - Frituuraanhuis.be.
Waar ben je naar op zoek? Onze mobiele frituurwagen komt graag op uw feest, bedrijf, school, evenement, opendeurdag, fuif of kermis in gans België. Lees meer over ons aanbod. Bestel een van onze mobiele frituurwagens., foodtrucks, drankenwagen, hamburgerwagens, gourmetburgertruck, pastatruck of gebakwagen. Lees meer over onze wagens. Ons bedrijf bestaat. We hebben dus de nodige ervaring. is bij ons de standaard. We leggen de lat zeer hoog. Uw tevredenheid is. zeer belangrijk voor ons! Door het familiale karakter van ons bedrijf kunnen we voor u zeer flexibel optreden. Met een wagenpark dat op dit moment er meer dan 15 units bevat willen we goot zijn onder de kleintjes. Bij Mobiel Catering Bedrijf De Tempelier. betaald u een. We garanderen u. de beste voorwaarden. op kwaliteit en prijs. Mobiele frituur aan huis of op uw evenement? Vraag een offerte aan. Of bel ons: 32 496 63 92 81. Best Frit Den Hoek. Mobiele Catering De Tempelier, Frituuraanhuis.be zijn onderdeel van Best Frit Den Hoek Antwerpen Bvba.
Mobiele frituur aan huis Antwerpen Het Frietfestijn: frietkraam, frietkot, catering.
Mobiele frituur aan huis. Mobiele Frituur Menus. Mobiel Frietkraam Huren. Mobiel Frietkot Huren. Mobiel Frietkraam Huren. Mobiel Frietkot Huren. Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.
Het Smullerke.
Een frietwagen voor alle feesten. Bij ons geen verrassingen. een afspraak is een afspraak. Wij komen ook bij u op locatie voor een babyborrel, communiefeest, verjaardag, huwelijk, huwelijksverjaardag, receptie, opening van een nieuwe zaak, opendeurdag, schoolfeest, enz. Feesten en partijen. Dan heeft Frituur t Smullerke de oplossing voor u. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij verzorgen alles van A tot Z. Wij komen bij u aan huis of op een door u gekozen locatie en tijdstip! Uw gasten kunnen zich dan, afhankelijk van de door u gekozen formule, onbeperkt tegoed doen aan onze lekkere frietjes en snacks. Hygiëne, kwaliteit maar vooral een lekkere friet zijn bij ons topprioriteit! Wij hebben ook een vaste plaats in de week, kom eens proeven! U kan ons wekelijks vinden op dinsdag te Hoepertingen aan de parochiezaal tov de kerk woensdag en vrijdag te Attenhoven. Waarom ons kiezen. Onze frietkraam op uw feest is steeds een leuke belevenis zowel voor u als voor uw bezoekers.
Mobiele frituur I Smulboerke in Olen. Verse frietjes, zelfbereid stoofvlees.
U kan het springkasteel gratis annuleren, tot 2h voor de levering! Smulboerke is de mobiele frituur voor al uw feesten trouwfeest, lentefeest of communiefeest, babyborrel, verjaardag, pensioenfeest. Wij zorgen voor heerlijke verse frietjes met kwaliteitsvolle sausjes en snacks van de beste merken.
Feesten, Recepties, Evenementen. Feesten - Boerrekefrit.
Organiseert u een evenement of hebt u iets te vieren? Maak er een origineel en zorgeloos moment van. met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur. Een frietkraam aan huis is leuk voor jong en oud en. zowel geschikt voor informele familie- en personeelsfeestjes. als voor evenementen in uw school, buurt of bedrijf. Kiest u voor deze leuke en budgetvriendelijke feestformule? Dan biedt onze frietmobiel u een ruime keuze aan. heerlijke snacks, frituurhapjes, en lekkere verse frieten.
Frietkraam aan huis Deurne - DELIKAAT.
De beste service. Verstuur uw aanvraag. Velden met zijn verplicht. € 6,00, per persoon. Pakket Delikaat Saté. € 6,50, per persoon. Pakket Delikaat Burger. € 7,50, per persoon. Pakket Delikaat Stoof. € 8,50, per persoon. Pakket Delikaat de Luxe. € 10,00, per persoon. Frietkraam aan huis Deurne.
De Vlasser Mobiele frituur.
Op voorhand bespreken we alles tot in de puntjes de nodige voorzieningen worden door ons getroffen. Is het nu in Leuven, Gent, Brussel, Brugge, Blankenberge Geen enkele uitdaging is te groot voor onze mobiele frituur. Wij hebben een vaste kost van € 150 voor de verplaatsing en kosten personeel binnen, West - Vlaanderen buiten West - Vlaanderen is dit € 200. Deze kost wordt aangepast vanaf 100 personen. Wij kunnen ook voor de aperitiefhapjes zorgen, wij hebben een mix van overheerlijke aperitiefhapjes en dit voor de prijs van € 2,00, per persoon. Bij onze frietformules komen uw gasten aan onze mobiele frituur wagen en kiezen gedurende 2 uur uit de door u gekozen formule.
Home.
Welkom bij mobiele frituur, '' Frietjes aan huis' '' de Frietcar. Onze frietwagens komen bij u thuis of op de door u gekozen locatie in heel België en Nederland. Verjaardag, communie, babyborrel, schoolfeest evenement fuif, elke gelegenheid is voor ons goed geneog om voor u lekkere frietjes snacks, enz te bakken. Ook grotere groepen en grote evenementen kunnen wij in 'no' time'' bedienen. Hygiëne, service en vriendelijkheid staan bij ons op nr.1. Dagdagelijks vers voorgebakken frieten. A-merk snacks mora, vanreusel, de vries, enz. Stoofvlees en goulash uit eigen keuken. Een goede prijs kwaliteitsverhouding. Binnen Limburg transport gratis.
Verhuur van mobiel frietkraam of frituurwagen van De Honger Stiller uit Antwerpen Wilrijk - De Honger Stiller - Wilrijk Antwerpen.
U bent het vast met ons eens. Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel meer voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen. Wij komen met onze mobiel frituur graag bij u op locatie of aan huis.

Contacteer ons

pizza bakken aan huis vlaams-brabant
pizza communiefeest
pizza foodtruck
pizza foodtruck antwerpen
pizza foodtruck brugge
pizza foodtruck gent
pizza foodtruck huren
pizza foodtruck kopen