Zoeken naar frietwagen aan huis

frietwagen aan huis  
Frietwagen - Outdoor Catering.
BBQ AAN HUIS. KIP AAN 'T' SPIT. Frietwagen op locatie. Voor lekkere frietjes en snacks kunt u een beroep doen op onze frietwagen of frietkraam. Zowel voor grote als kleine feesten staan wij ter beschikking op uw locatie. Voor uw evenement, braderie, bedrijfsfeest, buurtfeest, huwelijk, communie Wij verzorgen het graag voor u.
dmn dakbedekkingen
Verhuur frietkraam - Frietje Mobiel.
Prijslijst en Fotos. Welkom bij FRIETJE MOBIEL! Voor al uw feesten. Onze mobiele frituur op uw privéfeest. Wij verzorgen uw communie, lentefeest, verjaardag, huwelijk, geboortefeest, house-warming. Vanaf 50 personen. Wij werken altijd met verse frietjes, door ons voorgebakken en afgebakken!
frietwagen aan huis
Frietwagen aan huis - Snackmobiel. Comments Box SVG icons.
Een frietwagen aan huis is de smakelijke en handige oplossing om feestvierders te voorzien van onweerstaanbare Vlaamse frieten en overheerlijke snacks. Het servicegerichte personeel van Snackmobiel.nl komt naar de door u opgegeven plek met een frietwagen aan huis, die is gevuld met de meest lekkere hapjes.
Friet van Lei - Frietwagen huren voor uw feest of partij.
Heeft u een feest, bruiloft, communie of een andere feestelijke gelegenheid en wilt u uw gasten een lekker frietje of een heerlijke snack aanbieden? Dan bent u bij Friet van Lei aan het juiste adres. Alles wordt met zorg voor u geregeld en bereid waarbij service en kwaliteit voorop staan. Naast feesten en partijen verzorgen wij ook de catering voor diverse evenementen. Hiervoor hebben wij de beschikking over een grote frietwagen waarmee wij grote groepen in korte tijd van onze lekkere friet en snacks kunnen voorzien.
Aendekerk Event Catering HomePage.
Frietwagen aan huis. Voor je tuinfeest of BBQ-party. IJSPARADIJS-As gaat voluit voor CATERING. Naast onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid arsenaal aan catering materiaal en gespecialiseerd wagenpark. Back to top. Opgericht in 1989. onder de naam ijsparadijs. Sindsdien groeide het bedrijf van Eddy Aendekerk uit tot de ideale partner voor al uw feesten. En in 2014 was de tijd voor een nieuwe naam aangekomen: Aendekerk" Event Catering. Back to top. voor bedrijven, verenigingen of gewoon privaat. Wij vinden voor elke catering uitdaging een passende oplossing. Frietmobiel, hamburgerwagen, ijskar of tapwagen nodig dan bent u bij ons op het juiste adres.
Frietwagen huren - Event-Service.
Nostalgische frietwagenhuren voor uw event? De frietwagen van Event-Service hebben al over heel het land hun diensten bewezen. En dat is niet enkel te danken aan de exclusieve uitstraling van onze nostalgische frietwagen. Huur de beste frietwagen frietjes. Onze frietjes zijn van topkwaliteit: knapperige, goudgele frietjes met hart en ziel gebakken. Al onze frieten zijn vers gebakken en simpelweg heerlijk. Wij komen met onze nostalgische frietwagen tot bij uw locatie en maken van uw event een feest om nooit te vergeten. Frietwagen aan huis, op feest of locatie.
Het Smullerke.
Feesten en partijen. Dan heeft Frituur t Smullerke de oplossing voor u. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij verzorgen alles van A tot Z. Wij komen bij u aan huis of op een door u gekozen locatie en tijdstip!
Een Frietwagen aan huis in de omgeving Montferland vind je bij Tosties.eu.
uitbreidingsmogelijkheden kunnen wij ons aanpassen aan iedere evenement met een capaciteit van 20 tot meer dan 25.000 personen. Onze capaciteit en assortiment is per gelegenheid in te vullen, maar vast staat dat wij gebruik maken van verse kwaliteitsproducten. Zo bakken wij alleen maar 100 verse friet en maken wij exclusief gebruik van de sauzenlijn van Oliehoorn in onze Frietwagen.
Nummer 1 cateraar - Frietwagen De Sluis Catering Event catering.
Frietwagen aan huis? All you can eat, friet snacks. Frietwagen aan huis reserveren? Laat je gasten onbeperkt snacken en genieten van heerlijk knapperige, goudgele frietjes met de juiste bite. Wij maken er met onze Frietwagen arrangementen altijd een smakelijk feestje van!

Contacteer ons

foodtruck communiefeest
foodtruck geel
frietwagen aan huis
frituur aan huis limburg
frituurwagen limburg
frituurwagens te huur
huur een foodtruck
mobiele frituur aan huis
mobiele frituur gent