Zoeken naar frietwagen limburg

frietwagen limburg  
SnackShack.be De lekkerste frietjes aan huis!
De lekkerste frieten aan huis. SnackShack is een vintage frietkot uit Limburg dat voor jou frietjes komt bakken! Onze stijl staat voor gezelligheid, plezier, en lekker eten! SnackShack werkt met enkele formules waaruit u kan kiezen. Elke formule is uniek. U kan het formulier hieronder uitproberen om de juiste prijs voor het aantal personen op uw feest te kunnen vinden!
carport gamma prijzen
Voor de liefhebbers: Frietwagen Limburg - smaakstadgroningen.nl.
Ook voor echt grote partijen is dit een mooie oplossing! Denk bijvoorbeeld aan een festival was frituur echt niet mag ontbreken! frietwagen zeker een succes. Poelier Rijswijk is een aanrader. Het mooie van private dining. Gaan voor een goede notenmix! Honing kopen op het internet.
Frietexpress frietwagen huren op locatie! - Frietexpress.
Beperkte friet en snack menu's' tegen een gereduceerd tarief. Particulieren en Bedrijven. Onbeperkte friet en snack menu's' op locatie. Bekijk onze specifieke doelgroepen. Waarom kiezen voor frietexpress frietwagenservice? Uw frietwagen op locatie! Standaard uitgebreide pakketten. Compacte frietwagen op vrijwel iedere locatie.
Mobiele frituur Limburg - Friet en Co.
Keuze uit verschillende formules. Wilt u ook een mobiele frituur op locatie? Reserveer uw mobiele frituur. Huur onze mobiele frituur in en maak van uw evenement in Limburg een echt feest! Trakteer uw gasten op verse frieten en snacks à volonté. U huurt onze zeer professionele mobiele frituur en dito personeel voor een vaste prijs. Lees verder en ontdek de verschillende formules voor uw feest. Mobiele frituur voor al uw evenementen in Limburg. Uw gasten laten smullen van heerlijke frietjes en snacks zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen? We komen graag langs met onze mobiele frituur in Belgisch en Nederlands Limburg. Met onze moderne friteuse bakken we in snel tempo artisanale frieten waar u twee uur lang onbeperkt van geniet. Deze worden geserveerd met lekkere sauzen en heerlijke snacks. Welke snacks kiest u zelf, afhankelijk van onze drie formules.: Kies voor uitstekende kwaliteit aan een eerlijke prijs. Een mobiele frituur huren op locatie in Limburg hoeft niet duur te zijn. U reserveert onze frietwagen en wij bakken onze Belgische Trots op locatie, zoals we doen sinds 2006.
Het Smullerke.
Een frietwagen voor alle feesten. Bij ons geen verrassingen. een afspraak is een afspraak. Wij komen ook bij u op locatie voor een babyborrel, communiefeest, verjaardag, huwelijk, huwelijksverjaardag, receptie, opening van een nieuwe zaak, opendeurdag, schoolfeest, enz. Feesten en partijen.
Tip: Frietwagen Limburg - lbc-events.nl.
Zo was er een dj aanwezig die de muziek verzorgde en was er een Italiaans buffet en een Frietwagen Limburg. Veel mensen waren te spreken over het eten. Zo vonden ze de zelfgemaakte friet heerlijk evenals het Italiaans buffet. Persoonlijk vond ik het ook erg lekker. Dat terwijl het bedrijf enorm voordelig is. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te huren bij personeelsfeestjes, verjaardagen etc.
Liefde voor Limburg: De Frietwagen - L1.
Liefde voor Limburg: De Frietwagen. Mario Manuela Schillings wilden eens iets doen voor de minder bedeelde medemens. Het echtpaar uit Vaals ging met de eigen frietwagen naar de dak- en thuislozenopvang in Maastricht. Gratis friet, snacks én een drankje. Liefde voor Limburg.
De Frietwagen De Frietwagen.
De frietwagen is het adres voor het huren van mobiele eetwagens. Ons bedrijf heeft een ruim en divers aanbod van mobiele horeca wagens die op allerlei locaties zijn in te zetten, zoals feesten, partijen, braderieën, markt, sportevenement en zo voort. Het aanbod van de frietwagen is onder te verdelen in drie groepen eetkarren. Ten eerste hebben we wagens op het gebied van eten, denk aan frieten, hamburgers en andere snacks. In de tweede plaats hebben we karren voor desserts en zoetigheden zoals smoutebollen, pannenkoeken en ijs. Ten slotte hebben we drankenwagens. Het assortiment van de drankwagens kan op maat worden samengesteld. Uiteraard behoren frisdranken, wijn en bier tot de mogelijkheden, maar ook zijn drankenwagens met cocktails of speciale bieren mogelijk. Naast de eetkarren kunt u bij de frietwagen ook horecameubilair huren. Uit deze opsomming mag duidelijk zijn dat de frietwagen het adres is voor de culinaire aankleding van uw feest of partij. De prijzen en arrangementen van de frietwagen zijn zeer overzichtelijk. U kiest voor een van twee formules. In het eerste geval betaalt u een prijs per consumptie.
Frietwagen huren - Partytentverhuur Heerlen Kerkrade.
Uw aanvraag bekijken. U bent hier: Home Frietwagen. Frietwagen huren - Frietwagen verhuur Heerlen Kerkrade. Een frietwagen huren voor een speciaal evenement of gewoon omdat het kan? Makkelijk, smakkelijk, toegankelijk en betaalbaar. Uw gasten kunnen genieten van de lekkerste friet en snacks.

Contacteer ons

bbq wagen huren
eetkraam te huur
foodtruck te huur
frietwagen limburg
frituurwagen te huur
huur een frietwagen
mobiele frituur te huur
mobiele snack wagen
verhuur frietkraam