Zoeken naar frietwagen voor 25 personen

frietwagen voor 25 personen  
Prijzen - De Gezellige Brabander.
Is uw locatie verder dan 20 km van Loon op Zand, dan rekenen wij € 1,00, per km. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het minimale aantal 50 personen. 25 korting voor kinderen jonger dan 9 jaar! Volwassenen € 7,00, per persoon.
direct verbruik zonnepanelen
Frietwagen huren op locatie I Friet van Ons.
De mobiele frietwagen van Friet van Ons is in 2018 overgenomen door drie vrienden uit Helmond. Met veel plezier en liefde voor het vak proberen we bij alle klanten bij te dragen aan een leuke aangelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsfeest, communie, festival of zelfs een huwelijk, de snackwagen van Friet van Ons komt overal tot zijn recht! De afgelopen jaren heeft Friet van Ons een grote achterban opgebouwd in Noord-Brabant. En dan vooral in de regio Helmond/Eindhoven en daarbij omliggende dorpen en steden. De Frietkot van Friet van Ons is daarom regelmatig te vinden in Bakel, Gemert, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Geldrop, Heeze en ga zo maar door! 06 25 22 35 78 info@frietvanons.nl 5709 PT Helmond KVK: 72367326 BTW NR: 859086641B01.
Frietwagen huren bij Eetwinkel BeBo: onbeperkt snacks en friet.
Markt 25 5975 AM Sevenum. Online bestellen 077 4673823. Lekker eten drinken. Assortimentsfolder HIGH SNACK BOX Online bestellen. Huur een frietwagen. Wil jij een frietwagen huren voor een bijzondere gelegenheid in regio Sevenum? Dan ben je bij Eetwinkel BeBo op de juiste plek.
www.catering-leeuwen.nl Snackwagen.
201 of meer personen 250, p.p. Voor kinderen t/m 8 jaar zijn de kosten 250, per kind geldt bij pakket 1 en 2. Voor kinderen van 8 t/m 11 jaar zijn de kosten 375, per kind geldt bij pakket 1 en 2.
Frietwagen op jouw event - t Frietamientje.
Vraag een offerte aan. Frietwagen op jouw event. Bezoek zeker één van onze vaste standplaatsen in Riemst, Tongeren of Bilzen en laat je overtuigen door onze uitstekende kwaliteit en excellente service! In oktober 2015 gingen wij van start met de uitbating van onze mobiele frituur. Meteen een schot in de roos, want sindsdien zitten wij niet meer stil. Reeds na enkele maanden hebben we beiden beslist onze job vaarwel te zeggen en ons voor de volle 100 toe te leggen op onze frietjes. Want jawel daar zijn wij fier op! Buiten onze vaste standplaatsen waar u ons wekelijks terugvindt, komen wij naar u toe voor elke gelegenheid! Wij zijn een vrolijk, ondernemend en dynamisch duo dat er alles aan doet om uw feest of evenement in goede banen te leiden.
Mobiele frituur G vd Brand Catering.
Warm- en koud buffet. U bent hier: Home Catering Mobiele frituur. Voor al uw feesten of gelegenheden kunt u gebruik maken van onze mobiele frituur service frietwagen. Vanaf 30 personen frituren wij friet en snacks bij u thuis of op locatie.,
Frietwagen - 't' Bels Voske.
't' Bels Voske. Menu België Deluxe. Menu Bels Voske. Warm Koud Buffet. Een frietwagen bij u thuis voor de deur of op locatie. Bijvoorbeeld: het menu België standaard wordt € 7,-, per volwassenen en € 5,-, per kind. Dit geld voor alle menus met uitzondering van het combo menu. Die prijs blijft gelijk. Wij staan 1,5, uur bij u lekker Vlaamse frieten en snacks te bakken. Menu's' zijn all-in en onbeperkt. U kunt dus eten wat u wilt aan friet en/of snacks bij 3 menu's. Brandstofkosten worden niet gerekend tot 15 km vanaf onze postcode. Voor scholen of voor grote groepen hebben wij aangepaste prijzen. Wenst u een ander soort menu maken dan maken wij een passende offerte voor u. Wij rijden vanaf 25 personen of een minimaal bedrag van € 175,-bij, menu België standaard en € 212,50, bij het België de luxe menu. Bij het combo menu is het minimale bedrag: € 180,-., U kunt uw gastenaantal en menukeuze altijd tot 2 dagen voor uw boeking wijzigen bij ons. Prijzen zijn inclusief btw. U betaalt geen voorrij kosten of andere kosten. U kunt kiezen uit 4 verschillende menu's.: Menu België: onbeperkt. Menu Combo: 1 friet 1 snack.
Frietwagen aan huis Zundert - De Bolle Buiken.
Bollebuikjes een boulette van kip en kalfsvlees, met onze unieke Bolle Buik saus. Onze aantrekkelijke prijzen voor een frietwagen aan huis in Zundert of elders. De prijzen van de friet en heerlijke snacks die vanuit onze frietwagen op locatie geserveerd worden, zijn zeer aantrekkelijk. Deze prijzen zijn gebaseerd op onbeperkt friet, snacks en sauzen en exclusief BTW.: AANTAL PERSONEN PRIJS. Tot 50 volwassenen. Van 50 tot 100 volwassenen. € 8,25, p.p. Van 100 tot 150 volwassenen. € 7,75, p.p. 150 volwassenen of meer. € 7,25, p.p. 4 t/m 12 jaar. € 4,50, p.p. Kinderen t/m 3 jaar gratis. Wanneer je een feestje organiseert binnen de gemeente Zundert, rekenen wij geen voorrijkosten. Komen er kinderen op je feest? Dan is het ook leuk om een springkussen te huren.
Frietkar huren - Frietwagen huren - Boxtel.
dit doen wij in overleg en is afhankelijk van het aantal personen en de menukeuze en afstand. Onze frietwagen werkt op gas. Een 220V stroom voorziening is echter wel nodig voor de werking van afzuiging en verlichting.Wij vragen U dan ook een stopcontact aansluiting ter beschikking te stellen, wij hebben - 25 meter verlengkabel bij ons.Indien noodzakelijk kunnen wij tegen een kleine vergoeding een aggregaat meebrengen.

Contacteer ons

pizza mobiel eeklo
pizza mobiel eke
pizza mobiel ertvelde
pizza mobiel moortsele
pizza mobiel oosterzele
pizza mobiel west vlaanderen
pizza mobiel zomergem