Zoeken naar frituurwagen te huur

frituurwagen te huur  
Frituur op uw feest Mobiele frituur Frietmobiel, traiteur en BBQ aan huis Pastabekers en wok gerechten Verhuur feestmateriaal en springkastelen.
Organiseert u een evenement of hebt u iets te vieren? Maak er een origineel en zorgeloos moment van met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur, verzorgde traiteur hapjes, uitgebreide koude, warme en dessert buffetten, trendy pastabekers, wokgerechten of een lekkere barbecue. Bij Frituur op uw feest kan u terecht voor diverse feestformules en materiaal voor uw bedrijfsfeest, opendeurdag, receptie, school- of buurtfeest en allerlei familiefeesten, verjaardagen, babyborrels en fuiven.
carport goedkoop
Mobiele Frituurwagen huren VerseFrieten.be. Facebook. Twitter.
Om dit te voorkomen verversen wij de olie regelmatig in onze mobiele frituurwagen. Er wordt gefrituurd op de juiste temperaturen tussen de 150 en 180C. Een aantal andere factoren bepalen mede de kwaliteit van lekkere frieten, zoals de soort, versheid en de grootte van de aardappel. Verse frietjes worden gemaakt van speciale aardappelen die zorgvuldig geschild en gepit worden; dan worden ze weer gewassen en vervolgens in een machine op de juiste maat gesneden. Verse friet bakken is een ambacht en natuurlijk wel heel wat anders als de voorgebakken diepvriespatat. Zoals u al merkt, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat we meerdere frietwagens bezitten hoeven wij 'bijna' nooit iemand teleur te stellen, maar wel vragen wij u tijdig te reserveren, vooral in de weekenden. Vraagt u zich af wat de prijs is voor het huren van een mobiel frituur?
Catering Frank Heers - Feesten en evenementen.
Sfeer en gezelligheid op elk feest of evenement. xml version"1.0" encoding UTF-8? Ook verhuur van toestellen. xml version"1.0" encoding UTF-8? Waar en wanneer ook inzetbaar. xml version"1.0" encoding UTF-8? Alles wordt eerst met u besproken. Honger naar meer? Neem contact op met Catering Frank!
MOBIELE FRITUURWAGENS DE TEMPELIER - PDF Free Download.
Eenvoud is niet het beste, maar het beste is meestal eenvoudig FRITUUR VIVA BOEMA LEKKER STOOFVLEES, SAUS VAN DE CHEF, SPECIALE HAMBURGERS EN VIVA SALSA. Coekaerts Nico Turnhoutsebaan 92 3271 Okselaar. Standaard formule: wijn wit rood, fruitsap, waters, versnaperingen. Hapjes en alle andere extra zijn te bespreken.
Frietwagen aan huis Zundert - De Bolle Buiken.
De huur van onze koelwagen is € 100,-, per dag, exclusief BTW. Houd je een feest dat meerdere dagen duurt? Je kunt onze koelwagen ook meerdere dagen huren, om bijvoorbeeld een heel buffet koel te houden. We overleggen graag met je over de prijs hiervan. Heb je speciale wensen, wil je iets weten of wil je een frietwagen aan huis reserveren?
BICKY" VW Kemperink 1967 - Verhuur.
We rekenen een vaste kost van €250 voor de huur van de frietwagen en het bakpersoneel. Verder werken we met kan u een keuze maken uit onderstaande á volonté-formules vanaf €6,5, per persoon. Formule 1 duur 2u €6,50, p/p. Frieten met saus en snacks á volonté! curryworst, cervela, kaaskroket, vleeskroket. Formule 2 duur 2u €8,50, p/p. Frieten met saus en snacks á volonté! curryworst, cervela, kaaskroket, vleeskroket, bamischijf, mexicano, boulet, kippeknots. Formule 3 duur 3u €12,50, p/p. Frieten met saus en snacks á volonté! curryworst, cervela, kaaskroket, boulet, kippeknots, bamischijf, mexicano, garnaalkroket, vleeskroket. Bicky Formule Maak van de vorige formules een volledig festijn! Voeg enkele Bicky varianten toe op de menu. Bicky Special, Bicky Chicken, Bicky Wrap, Bicky Chilli en de Veggie Bicky. Te bestellen per twaalf eenheden!
Verhuur van mobiel frietkraam of frituurwagen van De Food Wagen uit Antwerpen Wilrijk - De Food Wagen - Wilrijk Antwerpen.
32 0483 24 23 33. Mobiele frituurwagen huren voor al uw partijen! De Food Wagen verzorgt professioneel mobiel frituur verhuur. Wij komen met onze mobiele frituurwagen ter plaatse en zorgen voor het eten en personeel indien gewenst. Wilt u thuis, op een feest, bij vrienden of vereniging een frituurwagen hebben?
Frituurwagen Cornil Mobiel.
Wij zijn dan graag uw partner. Wij bieden onder andere gezellige mobiele frituurwagens te huur aan, zodat u uw gasten eens lekker kunt verwennen. Nee hoor, helemaal niet. Het huren van een frituurwagen is goedkoper dan u denkt. Wij bieden diverse maatwerk arrangementen aan tegen scherpe prijzen.
Verhuur catering wagens Event-Service.
Zoekt u een betrouwbare partner voor verhuur van catering wagens? Dan bent u bij Event-Service aan het juiste adres. Wij verhuren catering kramen aan bedrijven, gemeenten, organisaties én privé. Kwaliteit, snel en aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kan u bij ons een authentieke hotdogwagen of frituurwagen huren zonder personeel. Steeds ter plaatse gebracht en volledig geïnstalleerd door onze ervaren medewerkers. Al onze catering wagens voldoen aan de strengste FAVV-normen en beschikken over een allergenenlijst en de nodige keuringsattesten inzake brandveiligheid. Frituur wagen ESE-FR4. Deze frituurkraam is voorzien van een 3 pans friteuse op gas. Twee deurs koeling en werklbladen. Lengte 4.00m Breedte 2.30m. Als extra kan er voorzien worden een hot-dog toestel braadslede. Deze wagen is te huur: per dag - per weekend of voor langere periode.

Contacteer ons

bbq wagen huren
eetkraam te huur
foodtruck te huur
frietwagen limburg
frituurwagen te huur
huur een frietwagen
mobiele frituur te huur
mobiele snack wagen
verhuur frietkraam