Zoeken naar frituurwagens te huur

frituurwagens te huur  
Welkom bij Frietkar.com - Dé website voor het huren van een snackwagen.
Velen gingen u voor, ook op locaties waarvan men dacht dat dit niet mogelijk was. Voor grotere groepenkunnen wij u een interessante korting aanbieden en blijven wij natuurlijk langer dan 1,5, uur. Ookzijn onze snackwagens los te boeken voormeerdere doeleinden.
carport prijs aluminium
Verhuur mobiele frituur-, hotdog- of hamburgerwagen' '' t Snackske.
Verhuur van snackwagens. Wij van catering 't' Snackske bieden u als organisatie, bedrijf, of vereniging de mogelijkheid om onze frietwagens te huren, voor 1 of meerdere dagen. Onze mobiele frituurwagens zijn uitermate geschikt voor het bereiden van friet, snacks en diverse broodjes.
Frituur huren voor een feest? Bekijk het aanbod op foodtruck.be.
Hieronder vind je ons aanbod frituur-advertenties. Veel kans dat je zin krijgt in een sito, bami of viandel. Jouw foodtruck toevoegen aan deze site? Verhuur je zelf een foodtruck? Met of zonder personeel? Zorg dan nu voor zichtbaarheid voor je bedrijf met een advertentie op deze site. Ontdek deze foodtruck. Bicky On The Road. Je eigen Bicky foodtruck aan huis, op je evenement of feest. Voor alle feestjes, recepties bedrijfsevenementen. Wij serveren frietjes, Bicky burgers en snacks. Ontdek deze foodtruck. Op zoek naar een mobiele frituur te huur in Limburg?
Frietwagen huren? Uw feestje, ons feestje! Frietfestijn.
Daardoor komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan. Een Frietwagen huren? Wanneer u een frietwagen huurt kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5, uur onbeperkt smullen aanonze snackwagen. Kies zelf de lekkerste snacks uit ons assortiment.
Frituurwagens En Hamburgerwagens Te Huur te Huur Aangeboden op Tweedehands.net.
Frituurwagens en hamburgerwagens te huur. Frituurwagens en hamburgerwagens te huur. Prijs: Niet van toepassing. 4.691 keer bekeken Status: Actief. frituurwagens en hamburgerwagens te huur per: dag wekend, maand.Volledig, in orde met alle nodige keurings attesten gas en elek. Dan Bedrijf 14 jaar actief op Tweedehands.net.
Mobiele frituur - Sweetlekker.
Bij Sweelekker.be zit je goed! Je kan onze frietwagen huren met of zonder personeel. Kosten van een frietkraam huren. De prijs van het huren kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Wenst u meer informatie neem dan contact met ons op via het contactformulier. SweetLekker - Rozenlaan 16 - 3128 Baal - Tel: 0496/617862 - E-mail: luc@sweetlekker.be. Beheer cookie toestemming. Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Verhuur van mobiel frietkraam of frituurwagen van De Honger Stiller uit Antwerpen Wilrijk - De Honger Stiller - Wilrijk Antwerpen.
U bent het vast met ons eens. Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel meer voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen. Wij komen met onze mobiel frituur graag bij u op locatie of aan huis.
Frituurwagen Cornil Mobiel.
Wij zijn dan graag uw partner. Wij bieden onder andere gezellige mobiele frituurwagens te huur aan, zodat u uw gasten eens lekker kunt verwennen. Nee hoor, helemaal niet. Het huren van een frituurwagen is goedkoper dan u denkt. Wij bieden diverse maatwerk arrangementen aan tegen scherpe prijzen.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
Mobiele frietkraam huren voor een feest, borrel, evenement of festival? Kies voor verse, overheerlijke Belgische friet en ga voor een mobiele frietwagen van Feestsnacks. In onze mobiele frituur bereiden wij de lekkerste snacks en patat. Kosten van een frietkraam huren. De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam frietkot aan huis in Nederland en Belgie. Overweeg je om een frietkot te huren voor je bedrijfsevenement, schoolfeest, bruiloft of bijvoorbeeld voor een festival?

Contacteer ons

foodtruck communiefeest
foodtruck geel
frietwagen aan huis
frituur aan huis limburg
frituurwagen limburg
frituurwagens te huur
huur een foodtruck
mobiele frituur aan huis
mobiele frituur gent