Zoeken naar mobiele frituur aan huis

mobiele frituur aan huis  
Boefferke: uw mobiele frituur, snacks en bbq in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
Diverse soorten vleeswaren uit eigen huis. Keuze uit twee lekkere formules. Keuze uit vlees- en visschotels, of een combinatie ervan. Desgewenst kan een luxe versie gekozen worden. Maak een keuze uit warme en koude voorgerechten en uit warme hoofdgerechten. Kies uit 4 lekkere menus bestaande uit 4 gangen. Feest op tafel aan betaalbare prijzen. Frietjes met 5/11 snacks en saus naar keuze, alles à volonté. Heb je iets te vieren? Kies onze partyformule met hamburgers, hot-dogs, braadworsten, à volonté. Vraag jouw persoonlijke offerte aan. Er is al een menu vanaf € 4,50, per persoon. U wenst ons te boeken of u hebt nog een vraag ivm. Aarzel niet om contact op te nemen. Mobiele frituur, snacks en BBQ. 056 71 37 87. BE 0537 301 113. Van maandag tot donderdag van 8u30 tot 12u30 en van 14u30 tot 18u30. Zaterdag van 8u30 tot 12u30 en van 14u30 tot 18u30. Zondag van 8u30 tot 12u. Om h et even voor welke gelegenheid u een feestje organiseert, wij verzorgen u en uw gasten met de lekkerste enmeest fijne gerechten.
Prijslijst en Foto's' - Frietje Mobiel.
De mogelijkheden voor het gebruik van onze mobiele frituur zijn onbeperkt. Met uw idee en onze ervaring maken we er een uniek feest van. U kan steeds bij ons terecht voor een offerte op maat: Contacteer ons. Bij vastleggen van een opdracht vragen wij een voorschot van 30 met een minimum van 200 euro. De betaling van dit voorschot is tevens de bevestiging van de opdracht. Het resterende saldo dient of contant te worden betaald na uitvoering van de opdracht of via overschrijving op onze rekening binnen de veertien dagen na de opdracht. Geef het definitieve aantal gasten 1 tot 2 weken voor aanvang van uw feest door. Dit aantal wordt in rekening gebracht, eventueel vermeerderd met het meerverbruik. Voorzie voldoende plaats voor de wagen. Wij hebben ter plaatse een gewoon stopcontact nodig binnen de 50 m van waar de wagen staat. Frietje Mobiel is boekbaar vanaf 50 personen. prijs voor kleinere groepen prijs 50 personen. Formule 1 vanaf 70 personen. Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.
Mobiele Frituur De Frietmansion in Mol - Catering.
Mobiele frituur limburg. Verse friet aan huis. Wil je Mobiele Frituur De Frietmansion een score of review geven voor de verkiezing? Klik en word beloond. En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven hieronder en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Home.
Welkom bij mobiele frituur, '' Frietjes aan huis' '' de Frietcar. Onze frietwagens komen bij u thuis of op de door u gekozen locatie in heel België en Nederland. Verjaardag, communie, babyborrel, schoolfeest evenement fuif, elke gelegenheid is voor ons goed geneog om voor u lekkere frietjes snacks, enz te bakken. Ook grotere groepen en grote evenementen kunnen wij in 'no' time'' bedienen. Hygiëne, service en vriendelijkheid staan bij ons op nr.1.
mobiele frituur Maasmechelen - frietkraamaanhuis.be.
Drank, tafels, stoelen en tenten zijn te verkrijgen via onze partners, waarmee we mee samenwerken. Heel de organisatie van jullie feest kan dus door ons verzorgd worden. Jij zorgt voor de locatie en wij zorgen voor al het ander. Onze frietkraam aan huis is dan ook ideaal voor iedere gelegenheid. Trouw, verjaardag of communiefeest wij verzorgen het. Een mobiele frietkraam aan huis in Maasmechelen huren, doe je dus via ons. Gelegenheden waarbij je onze mobiele frietkraam aan huis kan huren. House warming party. Bij iedere gelegenheid verwennen wij jullie gasten met onze heerlijke frieten snacks of hamburgers. We werken met verschillende formules, zo hebben jullie direct een idee van de kostprijs van jullie feest. Onze mobiele frietkraam aan huis heeft onderstaande formules. Vind je echter niet je gading hierin, dan kan je ons ook contacteren en zorgen wij voor een formule op maat. Frieten snack Classic. Frieten snack Regular.
Mobiele Frituur huren regio Antwerpen - Fritremork frietkraam aan huis.
Mobiele frituur huren? Kies voor onze frietkramen. huur een mobiel frietkraam. HUUR EEN MOBIEL, PROFESSIONEEL INGERICHTFRIETKRAAM. Bent u op zoek naar een mobiel frietkraam voor uw feestje, evenement, sportmanifestatie, jaarmarkt, opendeurdag of een andere gelegenheid? En wenst u zelf uw frieten te bakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Fritremork uit Hove specialiseert zich in de verhuur van professioneel ingerichte mobiele frietkramen zonder personeel.
Mobiele Frituur Frietkar Foodtrucks Frietkraam De Feestdis België.
Voor al uw feestjes, babyborrels, evenementen, verjaardagen, enz is er Mobiele Frituur. Reeds 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Dit zowel voor kleine als zeer grote feesten. wij beschikken over meerdere kramen en passen zo nodig de infrastructuur aan. Wij werken in gans Vlaanderen. SPECIALITEIT: grote groepen bedienen in een zeer korte tijdspanne. Ik kom naar jullie toe met een rijdende frietwagen met 6 professionele friteuses, deze neemt de plaats in van een normale wagen.
De Vlasser Mobiele frituur.
U als gastheer, gastvrouw hoeft niets te doen. U kunt rustig en ten volle meegenieten van uw eigen feest. U hoeft niet af te wassen of te bedienen. U hoeft enkel uw gasten te ontvangen en wij doen de rest. Wij hebben een aantal menus waaruit jullie een keuze kunnen maken, alles is bespreekbaar naargelang uw eigen noden en wensen. Hebt u zelf een idee dan kunnen we in overleg met u een passende oplossing vinden. Op voorhand bespreken we alles tot in de puntjes de nodige voorzieningen worden door ons getroffen. Is het nu in Leuven, Gent, Brussel, Brugge, Blankenberge Geen enkele uitdaging is te groot voor onze mobiele frituur. Wij hebben een vaste kost van € 150 voor de verplaatsing en kosten personeel binnen, West - Vlaanderen buiten West - Vlaanderen is dit € 200. Deze kost wordt aangepast vanaf 100 personen. Wij kunnen ook voor de aperitiefhapjes zorgen, wij hebben een mix van overheerlijke aperitiefhapjes en dit voor de prijs van € 2,00, per persoon. Bij onze frietformules komen uw gasten aan onze mobiele frituur wagen en kiezen gedurende 2 uur uit de door u gekozen formule.
Mobiele Frituur Lebbeke Goldenfries.
De mobiele foodtruck GoldenFries is ongezien in ons land. Niet alleen brengt GoldenFries de beste frietjes, maar zorgt de foodtruck voor een fantastische sfeer op uw feest of event. De truck zelf brengt een ode aan de aardappel: kraakvers en gebakken zoals het hoort. Onze diensten zijn beschikbaar vanaf 50 personen voor kleinere groepen prijs op aanvraag. Forfaitaire vergoeding: 250 EURO 2werkuren, transport O-VL, afvalverwerking, gasverbruik schoonmaak. Zoek je toch nog een andere formule? De prijzen zijn excl.
SnackShack.be De lekkerste frietjes aan huis!
De lekkerste frieten aan huis. SnackShack is een vintage frietkot uit Limburg dat voor jou frietjes komt bakken! Onze stijl staat voor gezelligheid, plezier, en lekker eten! SnackShack werkt met enkele formules waaruit u kan kiezen. Elke formule is uniek. U kan het formulier hieronder uitproberen om de juiste prijs voor het aantal personen op uw feest te kunnen vinden! U kan ons inhuren vanaf een minimum van 20 personen voor anderhalf uur. Vanaf 50 personen huur je ons voor twee uren. Bij elke 50 personen extra blijven we een half uurtje langer! Gelieve ook te vermelden als er vegetarisch of halal voorzien moet worden. Voor privéfeesten is er een maximum van 250 personen. U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Bereken hieronder uw prijs! Geef het aantal personen in en zie direct hoeveel het kost als u naar onder scrollt! Volwassenen Dit veld is verplicht! min 20 personen! min 20 personen. Kinderen van 3 tot 12 jaar. €5 per kind.

Contacteer ons

foodtruck communiefeest
foodtruck geel
frietwagen aan huis
frituur aan huis limburg
frituurwagen limburg
frituurwagens te huur
huur een foodtruck
mobiele frituur aan huis
mobiele frituur gent