Zoeken naar mobiele frituur limburg

mobiele frituur limburg  
Mobiele frituur Boefferke.
Onze mobiele frituur is gespecialiseerd in het aanbieden van uitmuntendefrietjes met de lekkerste snacks voor alle gelegenheden bij u of op locatie. Bekijk de algemene voordwaarden hier. Share with Facebook Share with Twitter Share with Pinterest. Mobiele frituur, BBQ en snacks - Boefferke - West-Vlaanderen Waregem.
Mobiele frituren - Bossuwé.
Bossuwé 't' Hoge. Reserveer jouw frituur. Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta performance test. Override the digital divide. Op verplaatsing onze klanten verwennen met de enige echte Bossuwé frietjes. De rit naar jouw bedrijfs event, babyborrel, communie wordt ingezet! Ready for action? Om onze foodtruck te huren heb je enkel een stroomaansluiting 20A/220V nodig. Verder hoef je je geen zorgen te maken. We got this! Aanvragen en reservaties voor de mobiele frituur starten vanaf 50 volwassenen exclusief kinderen.
Verhuur mobiele frituur-, hotdog- of hamburgerwagen' '' t Snackske.
Wij van catering 't' Snackske bieden u als organisatie, bedrijf, of vereniging de mogelijkheid om onze frietwagens te huren, voor 1 of meerdere dagen. Onze mobiele frituurwagens zijn uitermate geschikt voor het bereiden van friet, snacks en diverse broodjes. Ze beschikken over voldoende koelcapaciteiten koelcel/koelvitrine. Veiligheid en ondersteuning. De frituurmobiel wordt steeds ter plaatse gebracht en volledig geïnstalleerd door onze ervaren medewerkers. Al onze cateringwagens voldoen aan de sterngste FAVV-normen en beschikken over de nodige keuringsattesten inzake brandveiligheid. We beschikken over frituurwagens van 3-4-5 potten. Ook hamburgerwagens hebben we tot uwer beschikking. Enkele sfeerbeelden van onze frietwagens. Interesse in verhuur van frietwagens? Wij geven graag meer informatie en een passende offerte voor de verhuur van frietwagens.
Frituurwagen De Honger Stiller.
Mobiel frituur verhuur. Mobielfrituurkraam te huur. Onze moderne mobiele frituurwagens zijn voorzien van diverse friteuses, zodat ook grotere groepen tegelijkertijd kunnen worden voorzien van friet. Naast friet kunt u in deze friteuses ook anders snacks bakken of laten bakken. Wij leveren namelijk desgewenst ook professioneel personeel, zodat u de hele catering uit handen kunt geven. Verhuur frietkarren mobiel. Verhuur frietwagen mobiel. Wij spreken ook weleens over frietkotten of frietkeetje als wij praten over onze mobiel frituur uitgerust met luxe friteuses want service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat we meerdere mobiele frietwagens hebben, is er altijd wel één beschikbaar. U kunt 365 dagen per jaar bij ons terecht én dit tegen een hele aantrekkelijke prijs. Ons werkgebied is Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Limburg en Vlaams Brabant. Andere delen van het land zijn eventueel bespreekbaar. Zoals u weet zijn ons wagens makkelijk verplaatsbaar en daarom zijn er veel dingen mogelijk. Een mobielfrituurkraam of mobielfrituurwagen aan huis is altijd het begin van een ontspannend feest.
SnackShack.be De lekkerste frietjes aan huis!
De lekkerste frieten aan huis. SnackShack is een vintage frietkot uit Limburg dat voor jou frietjes komt bakken! Onze stijl staat voor gezelligheid, plezier, en lekker eten! SnackShack werkt met enkele formules waaruit u kan kiezen. Elke formule is uniek.
Frietkraam Heusden-Zolder Hamburger@Wheels: hamburgerwagen, catering.
Binnenkort een bedrijfsfeest, babyborrel, opening of verjaardagsfeest in het vooruitzicht? Hamburger@Wheels is het mobiele hamburger- en frietkraam uit Heusden-Zolder voor al uw feesten en events. Onze knapperige frietjes en heerlijke snacks zijn een voltreffer voor élk evenement. Uitgebreid aanbod aan lekkers.
Frietmobiel - Speedy Snack.
Frietmobiel op uw feestje. Wat kan u van ons verwachten? Heb je zin in een spetterende frietparty. De mobiele frituur, foodtruck, frietwagen, frietkot is geschikt voor feestjes en evenementen vanaf 500 Euro. Voor uw evenement, braderie, bedrijfsfeest, buurtfeest, verjaardagen, huwelijk, communie, babyborrel .U als, gastheer gastvrouw, hoeft niets te doen. U kunt rustig en ten volle meegenieten van uw eigen feest. U hoeft niet af te wassen niet, te bedienen enz. U ontvangt uw gasten en wij doen de rest. Op voorhand bespreken we alles tot in de puntjes de nodige voorzieningen worden door ons getroffen. Frietjes inslaan, frituurvet controleren, zijn er voldoende snacks vuilbak. De mobiele frituur zijn we momenteel aan het klaarstomen voor een groot feest. Kortom niks zal aan het toeval worden overgelaten. Zo ook de veiligheid van de kramen zijn gecontroleerd en de bakinstallatie gekeurd. Wij komen op locatie. Is het nu in Leuven, Gent, Brussel, Laken Oostende, Brugge, roeselare, tielt, deinze, waregem, kortrijk, veurne, nieuwpoort, blankenberge, knokke, heist, antwerpen, aalter, puurs, ieper, leffinge, assebroek, oostkamp, zedelgem, houthulst, ingelmunster, waregem, limburg, frankrijk, nederland, enz.
Frietwagen op jouw event - t Frietamientje.
Vraag een offerte aan. Frietwagen op jouw event. Bezoek zeker één van onze vaste standplaatsen in Riemst, Tongeren of Bilzen en laat je overtuigen door onze uitstekende kwaliteit en excellente service! In oktober 2015 gingen wij van start met de uitbating van onze mobiele frituur. Meteen een schot in de roos, want sindsdien zitten wij niet meer stil. Reeds na enkele maanden hebben we beiden beslist onze job vaarwel te zeggen en ons voor de volle 100 toe te leggen op onze frietjes.
Het Smullerke.
Feesten en partijen. Dan heeft Frituur t Smullerke de oplossing voor u. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij verzorgen alles van A tot Z. Wij komen bij u aan huis of op een door u gekozen locatie en tijdstip!
Mobiele Frituur De Frietmansion in Mol - Catering.
De Frietmansion: Jouw stijlvolle mobiele frituur. De nieuwe standaard onder de frituurwagens is stijlvol en professioneel. Dat is de perfecte samenvatting voor De Frietmansion. Kwaliteit is hun grootste troef. Een team staat voor je klaar voor eender welke gelegenheid thuis, op het werk of voor een event. Stoofvlees, goulash, vidée. Kwaliteit is de grootste troef van De Frietmansion. Ze zijn in het bezit van de beste snacks en sauzen. Gerechten van de chef zoals stoofvlees, vidée en goulash. Hun saté's' zijn van het lekkerste Duroc D'olives' varkensvlees. Ook de overheerlijke hamburgers, braadworsten en bicky burges mogen zeker niet ontbreken. Je kan De Frietmansion ook boeken voor smoutebollen en/of churros. Wil je tijdens een feest of event ook voor de 100 kunnen meegenieten en lekker kletsen met vrienden, familie, collega's. Boek De Frietmansion en al je zorgen zijn vergeten. Zij zorgen ervoor dat jij zalig kan feesten en samen met de anderen mee kan smullen van al dat lekkers wat De Frietmansion te bieden heeft. Contacteer hen tijdig telefonisch of via e-mail zodat je automatisch zeker bent van deze professionele en overheerlijke ervaring. Frieten aan huis limburg. Frieten op het werk. Frietkraam op feestjes.

Contacteer ons

pizza mobiel
pizza mobiel balegem
pizza moortsele woensdag
pizza op locatie
pizza oven huren antwerpen
pizza oven huren hasselt
pizza party at home
pizza party thuis
pizza party traiteur
pizza pastamobiel
pizza tuinfeest