Zoeken naar mobiele frituur te huur

mobiele frituur te huur  
Boefferke - Mobiele frituur, snacks en bbq.
Diverse soorten vleeswaren uit eigen huis. Keuze uit twee lekkere formules. Keuze uit vlees- en visschotels, of een combinatie ervan. Desgewenst kan een luxe versie gekozen worden. Maak een keuze uit warme en koude voorgerechten en uit warme hoofdgerechten. Kies uit 4 lekkere menus bestaande uit 4 gangen. Feest op tafel aan betaalbare prijzen. Frietjes met 5/11 snacks en saus naar keuze, alles à volonté. Heb je iets te vieren? Kies onze partyformule met hamburgers, hot-dogs, braadworsten, à volonté. Vraag jouw persoonlijke offerte aan. Er is al een menu vanaf € 4,50, per persoon. U wenst ons te boeken of u hebt nog een vraag ivm. Aarzel niet om contact op te nemen. Mobiele frituur, snacks en BBQ. 056 71 37 87. BE 0537 301 113. Van maandag tot donderdag van 8u30 tot 12u30 en van 14u30 tot 18u30. Zaterdag van 8u30 tot 12u30 en van 14u30 tot 18u30. Zondag van 8u30 tot 12u. Om h et even voor welke gelegenheid u een feestje organiseert, wij verzorgen u en uw gasten met de lekkerste enmeest fijne gerechten.
desnackcar.be. Visit our Facebook. check-circle. thumbs-o-up. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instagram.
12 jaar ervaring en 15 foodtrucks in dienst voor uw feest. AL MEER DAN 12 JAAR ERVARING IN HET VERZORGEN VAN FEESTJES! Al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van feesten en events. De snackcar is actief over heel België, Nederland en Duitsland. Frituur De Snackcar, smakelijke en gezellige frituurwagens en foodtrucks! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Wij komen naar u toe, ook aan huis! Bekijk alvast onze standaard formules die wij in aanbieding hebben. Zou je echter iets anders willen ook dat kan, vraag dan eenvoudig een offerte aan. Reeds 12 jaren ervaring in het verzorgen van kleine en grote feesten, alsook events. 15 foodtrucks in beheer. Je kan dus met een gerust hart je feest of event uitbesteden aan ons. Al onze mobiele frituurwagens zijn compleet volgens de regels van de horeca uitgerust. Kwalitatieve producten dienen immers in de beste omstandigheden verwerkt te worden.
Hamburgeronwheels.be.
Voor ieders budget hebben wij een Formule. Uw mobiele frituur. Een feest is altijd geslaagd met onze mobiele frituur aan huis. Kwaliteit leveren vanuit onze mobiele frituur vinden wij belangrijk. Dit start al van bij onze keuze in aankoop. We werken enkel met de bekende merken, zoals Mora, Beckers, Bicky., We komen minimum met 2 personen, een vlotte bediening en service is hiermee gegarandeerd. Wij staan bekend voor onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Mobiele frituur aan huis formules. Hamburgerkraam aan huis formules. Events en Feesten. Wij verzorgen al jouw events, gaande van een receptie tot een volledige maaltijd. Je kan onze mobiele frituur aan huis boeken voor.: Open deur dagen. Traktatie voor je klanten of personeel. Bij onze mobiele frituur aan huis, kunnen ook standjes gehuurdworden. Zo krijgen jullie gasten het gevoel zich op een mini foodtruck festival te zijn.
Verhuur van mobiel frietkraam of frituurwagen van De Honger Stiller uit Antwerpen Wilrijk - De Honger Stiller - Wilrijk Antwerpen.
Een mobiele frituurwagen heeft niet alleen een verrassend element, maar het is ook nog eens smullen geblazen! De heerlijke snacks en friet zullen uw gasten zeker goed smaken! Catering met mobiel frituur. Hebt u binnenkort een kinderfeestje, bedrijfsfeest of ander evenement dan verzorgen wij graag de catering. Het voordeel van een frituurwagen is dat u hiermee bij zowel jong als oud zult scoren, want wie houdt er nu niet van vers gebakken friet? Een ouderwets gezellige frituurwagen zorgt voor een speciale sfeer en natuurlijk voor lekkere bijbehorende snacks. Samen met u stellen wij het assortiment samen waar uw gasten uit mogen kiezen. Hebt u een klein budget? Ook dan kunnen wij u behulpzaam. Wij gaan met u op zoek naar een oplossing! Onze mobiel frituur staat voor maatwerk. De Honger Stiller staat er om bekend maatwerk te leveren.
Springkastelen De Feestdis.
Wij hebben ook overdekte springkastelen te huur. Daar dit moeilijk te combineren valt met de mobiele frituur zijn deze enkel af te halen. U kan ze wel indien beschikbaar de dag voordien ophalen en de dag nadien terug brengen. prijs: 50 euro/per dag.
Huur een mobiele snackwagen aan huis! - Onze frietwagen.
De mobiele snackwagen aan huis zorgt voor verse friet. Bij grote evenementen, feesten of borrels is het belangrijk dat er voldoende te eten is voor de gasten. Het is een behoorlijke opgave om dat allemaal zelf te verzorgen. Het boeken van onze mobiele snackwagen is dan ideaal.
Mobiele frituurkraam FOOD N DRANK.
Een mobiele frituurkraam op uw feestje of fuif is gegarandeerd een treffer. Iedereen, zowel kinderen als volwassenen, kan immers smullen van een lekkere Vlaamse friet en typische Belgische snacks zoals garnalenkroketjes, frikandellenkoek en curryworsten. Onze frituurkramen zijn te huur voor zowel particulier als bedrijf.
Mobiele frituurkraam Tap en Dranken.
Een buurtfeest, tuinfeest of een feestelijke happening binnen uw firma? U kunt onze frietwagen zeven dagen per week huren, dus ook in het weekend. In een korte tijd kunnen wij vanuit onze frituurkramen iedereen voorzien van een lekkere maaltijd. Wij leveren maatwerk. België staat bekend om haar Vlaamse frieten uit de mobielfrituurkraam, die zeker ook door de Nederlanders worden gewaardeerd. Het oudste frietkot oftewel fritkot van België dateert waarschijnlijk uit 1842. Deze frietkot stond toen aan het Steen in Antwerpen en verhuisde later naar de Groenplaats in Brugge. De originele manier van bakken in een mobielfrituurwagen is inmiddels wereldwijd bekend. Wij laten u dit graag zien in onze mobiele frituurkraam. Er wordt ons weleens gevraagd of frituur ongezond is. Niet in onze mobiele frituurwagen, want wij bakken op een verantwoorde wijze. Wij rijden met ons frietkeetje kris kras door België en Nederland. Wij komen ook graag bij u thuis of aan het bedrijf en leveren dan maatwerk. Laat het ons maar weten wanneer wij welkom zijn. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, want wij hanteren heel schappelijke prijzen.
Boefferke - Mobiele frituur, snacks en bbq.
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Mobiele frituur en Catering Boefferke. biedt tal van formules aan. Wij werken alleen in regio West- en Oost-Vlaanderen. Geen verassingen, u krijgt altijd eerst een offerte. Interesse in een van onderstaande formules? Dit is onze manier van werken.: Mail ons steeds zoveel mogelijk informatie.: ongeveer aantal volwassenen en kinderen. wanneer wenst u te eten uur. datum van het feest. Wij contacteren u snel. U krijgt binnen de 8 dagen een offerte. Aanpassingen kunnen nog besproken worden tot 8 dagen voor de datum van het event. Bij bevestiging van de offerte, zetten wij uw feest vast na betaling van een voorschot van € 250. U krijgt een bevestiging via mail. Mocht u deze mail niet ontvangen hebben binnen de 8 dagen, gelieve ons telefonisch te contacteren. Recepties en walking dinners. Een ruim aanbod apertiefhapjes: vis, vlees, gefrituurd, warm, koud., Kleine gerechtjes op een receptie, als tussengerecht of om onderling te combineren.
Mobiele frituren - Bossuwé.
Ons team contacteert jullie steeds 1u op voorhand om de mobiele frituur te komen installeren. Zo kunnen we 1una aankomst onze deuren openen en de gasten meteen laten genieten van ons mobiel Bossuwé verhaal! Al onze formules omvatten bediening in de mobiele frituur.

Contacteer ons

bbq wagen huren
eetkraam te huur
foodtruck te huur
frietwagen limburg
frituurwagen te huur
huur een frietwagen
mobiele frituur te huur
mobiele snack wagen
verhuur frietkraam