Zoeken naar verhuur frietkraam

verhuur frietkraam  
Frietwagen verhuur - Snackmobiel. Comments Box SVG icons.
Wij leveren mobiele patatkarren met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel inbegrepen. Daarnaast zijn ons producten nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit en worden deze afgenomen bij bekende en eersteklas leveranciers. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in frietwagen verhuur hebben wij al tijden geleden onze HACCP certificaten behaald. Daarnaast zijn we er trots op om het predicaat 'Veilig' Frituren te mogen dragen. Zo weten onze klanten dat ze aan ons een betrouwbare partner hebben. Wij hebben meer dan één frietwagen voor de verhuur in onze stalling staan. Zo kunnen wij tijdens grote evenementen op meerdere plekken tegelijk bedienen. Onze ovens hebben een enorme capaciteit waardoor we wel 10.000 man kunnen voorzien van frites en andere snacks. Maar onze frietwagen verhuur kan ook worden ingezet voor kleinere feesten. Zo kan er al vanaf 40 man een patatkraam worden besteld. Onze klanten kunnen kiezen uit verscheidene menus, met verschillende prijzen. Zo kan men zelf bepalen wat de uiteindelijke prijs wordt. Onze tarieven voor de frietwagen verhuur zijn bijzonder gunstig en onze medewerkers zijn zonder uitzondering vakbekwaam.
differentieel zonnepanelen
Frietkraam Frietbus PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes.
volwassen entertainment entertainment volw event. bedrijven entertainment volw event. in de kijker. Jos en Jos. nieuws nieuwsbrief typetjes braderie jaarmarkt. nieuws Paashaas nieuwsbrief. nieuws Straatanimatie Typetjes. Typetjes Trouwfeest huwelijk. volwassen entertainment entertainment volw event. IN DE KIJKER _$typesticky$c4$m0$l1$icon1$h318$showpost. in de kijker. IN DE KIJKER _$typesticky$c4$m0$l1$icon1$h318$show/p/offerte.html. in de kijker. IN DE KIJKER _$typesticky$c4$m0$l1$icon1$h318$showhome. in de kijker. fa-share-alt DEEL MET UW NETWERK. fa-envelope-o INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF. Lees vorige berichten. Lees hier onze Privacy Cookies regels. fa-clock-o MEEST RECENTE UPDATES$typeblogging$m0$cate0$sn0$rm0$c7$va0$showpost. bedrijven entertainment volw event. in de kijker. Jos en Jos. nieuws nieuwsbrief typetjes braderie jaarmarkt. nieuws Paashaas nieuwsbrief. nieuws Straatanimatie Typetjes. Typetjes Trouwfeest huwelijk. volwassen entertainment entertainment volw event. fa-fire TRENDING DEZE MAAND$typeone$hidepost. Een clown huren om je kinderfeestje thuis te vieren is een goed idee als je je handen vrij wilt houden op de verjaardag van je zoon of d.
KRIWA Snackwagens, frietkraam en frituuraanhangwagens verhuur en verkoop.
Of wenst u een verkoopwagen die dienst kan doen voor allerlei doeleinden? Kriwa is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de uitbouw en inrichting van professioneel uitgeruste aanhangwagens. Neem contact op of bekijk het verkoop- en verhuuraanbod. Welkom bij KRIWA VERHUUR. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van snackwagens, frietkramen frituuraanhangwagens, zowel voor korte als langere termijn. Heeft u vragen of zoekt u hulp bij het samenstellen van uw offerte-aanvraag, bel ons op of stuur een e-mail. We helpen u graag verder. Bekijk het aanbod. Welkom bij KRIWA VERKOOP. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van snackwagens, frietkramen frituuraanhangwagens. Alle wagens zijn qua inrichting op maat aanpasbaar. Heeft u vragen of zoekt u hulp bij het samenstellen van uw offerte-aanvraag, bel ons op of stuur een e-mail. We helpen u graag verder. Bekijk het aanbod. KRIWA levert maatwerk. Of u nu kiest voor een frituurwagen, een snackwagen of een verkoopwagen zonder horeca-inrichting, wij bieden u de mogelijkheid om bepaalde onderdelen of inrichtingsmogelijkheden op uw maat af te stemmen. Vindt u uw gewenste model, type of inrichting niet in het verkoopaanbod, bel ons op of stuur een e-mail.
Reinaert Catering: een mobiele frietkraam op uw feest in de regio Retie, Dessel, Turnhout, Balen, Mol, Geel, Arendonk.,
Voor deze wagen heeft u een rijbewijs CE nodig. Deze prijzen zijn exclusief frituurvet en gas. Dit kan geleverd worden aan dagprijzen. Leveringen en ophalen van de frietwagens wordt aangerekend aan €1,00, per gereden km. De schoonmaak van de wagens wordt door de huurder gedaan. Indien wij dit voor u moeten verzorgen, wordt er €100 in rekening gebracht. De frietwagens dienen in oorspronkelijke staat terug te komen.
mobiele frituur aan huis. Visit our Facebook. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instagram.
mobiele frietkraam op uw feest. Op ieder feest en gelegenheid is onze rijdende frietkraam inzetbaar. mobiele verhuur frietkraam regio's.' De regio's' die wij bedienen met een mobiele frietkraam aan huis. mobiele frietkraam aan huis regio. mobiele frietkraam aan huis. Frietkraam aan huis. Wij bezorgen je een onvergetelijk feest op locatie. U heeft een feest of event gepland? Maak er dan een leuk en zorgeloos moment van met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frietkraam aan huis. Daarbuiten hebben we ook nog andere formules beschikbaar, BBQ of Gourmet Burgers. Wij willen u laten genieten van topgerechten klaargemaakt door iemand met passie voor zijn vak. We zorgen dat alles netjes klaargemaakt en gepresenteerd wordt én bakken alles bij u ter plaatse, zo kunt u vanaf het eerste ogenblik meegenieten van de geuren van een exclusieve catering. Wij bestaan uit een zeer professioneel team dat alles in werking stelt om uw feest in goede banen te leiden. Onze mensen werken met passie en dat ervaar je! Ons assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Dus bent u op zoek naar een frietkot foodtruck waarbij alles compleet verzorgd is?
Verhuur van mobiel frietkraam of frituurwagen van De Honger Stiller uit Antwerpen Wilrijk - De Honger Stiller - Wilrijk Antwerpen.
Het voordeel van een frituurwagen is dat u hiermee bij zowel jong als oud zult scoren, want wie houdt er nu niet van vers gebakken friet? Een ouderwets gezellige frituurwagen zorgt voor een speciale sfeer en natuurlijk voor lekkere bijbehorende snacks. Samen met u stellen wij het assortiment samen waar uw gasten uit mogen kiezen. Hebt u een klein budget? Ook dan kunnen wij u behulpzaam. Wij gaan met u op zoek naar een oplossing! Onze mobiel frituur staat voor maatwerk. De Honger Stiller staat er om bekend maatwerk te leveren. Onze professioneel ingerichte frituurwagen maakt het mogelijk om zowel kleine als grote groepen te bedienen. Hebt u geen zin om zelf te bakken? Dan kunt u bij ons personeel inhuren die naast vakbekwaam ook klantvriendelijk is. Wij vinden dat de service net zo belangrijk is als de kwaliteit. U bent het vast met ons eens. Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel meer voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen. Wij komen met onze mobiel frituur graag bij u op locatie of aan huis.
An Wens Webdesign Fritremork Hove: verhuur Frietkraam.
Toch hebben we de huisstijl van Fritremork behouden en dus ook de donkere elementen laten terug komen. Bij Fritremork kan je een frietkraam huren voor elke evenement. Zij hebben een frietkraam met 2 friteuses tot een frietkraam met 6 frietpotten.
Friethuisje bv in Evergem - Catering.
Catering Frituren Snackbars Verhuur. Ma andag 25/07. Di nsdag 26/07. Wo ensdag 27/07. 11:30: - 13:30: 17:00: - 22:30.: Do nderdag 28/07. 11:30: - 13:30: 17:00: - 22:30.: Vr ijdag 29/07. 11:30: - 13:30: 17:00: - 22:30.: Za terdag 30/07. 11:30: - 13:30: 17:00: - 22:30.: Zo ndag 24/07. 11:30: - 13:30: 17:00: - 22:30.: Wilt u de gasten op uw evenement voorzien wat lekkers? U kan bij Friethuisje te Evergem terecht voor de huur van een frituur- of hamburgerwagen, alsook de catering ervan. Daarnaast kan u in de frituur te Wippelgem bij Evergem terecht om ambachtelijke frietjes, zelfbereid stoofvlees en de lekkerste snacks te gaan proeven. Hamburgerkraam en frietkraam huren.
Welkom bij Frietkar.com - Dé website voor het huren van een snackwagen.
Velen gingen u voor, ook op locaties waarvan men dacht dat dit niet mogelijk was. Voor grotere groepenkunnen wij u een interessante korting aanbieden en blijven wij natuurlijk langer dan 1,5, uur. Ookzijn onze snackwagens los te boeken voormeerdere doeleinden.

Contacteer ons

bbq wagen huren
eetkraam te huur
foodtruck te huur
frietwagen limburg
frituurwagen te huur
huur een frietwagen
mobiele frituur te huur
mobiele snack wagen
verhuur frietkraam