Zoeken naar citroen hy te huur

citroen hy te huur  
Citroën HY Reclame.
Wij streven ernaar uw vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Vragen over de te huren oldtimer.: Citroën HY Reclame. Voorwaarden voor het huren van deze oldtimer.: Deze auto is uitsluitend te huur voor statische" doeleinden, bijvoorbeeld tijdens evenementen.
ToetToetFoodFoodtruck huren - Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
Warme en koude smoot. Buitengewoon Bubbels is een eigenzinnige champagnebar met stijl en klasse. Wij zorgen voor de b. Wij, Marion en Jasper, hebben eigenhandig een Citroen HY camper omgebouwd tot foodtruck: De Bis. De BBQ Bazen. Op een Citroën HY Pick Up uit 1961 is een 2,5, meter lange Oklahoma Smoker geplaatst en voilá. Het betere Grillwerk vind je bij B's' Quality Street Grill. Het aanbod varieert van hamburgers. We hebben een Ape Piaggio, ook wel Vespa Car genoemd, omgevormd tot een kleine pizzeria met een. Met onze IJskafee foodtruck brengen we ons ambachtelijk bereide ijs en andere huisbereide lekke. Foodtruck A-petite is een Mediterrane apéro-beleving. Wil je onthaasten? A-petite creëert een. Ons wijnbar is een unieke oldtimer die u steeds weer verrast met prachtige wijnen. Wij zorgen v. Smaakpallet is een foodtruck die een aantal basisconcepten aanbiedt maar ook graag samen met u. Madam Kwizien is het zelf rijdende mobieltje dat heel Vlaanderen doorkruist met allerlei lekker. Fodtruck Kamiel is een originele foodtruck. De vintage, elektrische Citroën HY van 1953 is mul. The Vexican: een Mexicaanse fonda op twee wielen waar je ongedwongen kunt genieten van pretenti. Pasta per Tutti.
Elektrische foodtruck - RDM Centre of Expertise. Tekengebied 1261.
Een klassieker als een Citroën HY mag daardoor de binnenstad van Rotterdam niet meer in. Door zon auto te 'elektrificeren, kan deze opnieuw en schoon gebruikt worden. In dit project bouwden studenten van Hogeschool Rotterdam samen met onderzoekers en bedrijven een Citroën HY uit 1973 om tot een elektrisch voertuig.
Oldtimer te huur: Citroën HY EDF.
U bent hier: Oldtimers te huur Oldtimers te huur in Nederland Citroën HY EDF 1966. Oldtimers te huur in Nederland. Citroën HY EDF 1966. 2 inclusief chauffeur. Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant. De Brandweer DJ bus van DJ School Utrecht is te huur.
Citroën Traction 11B Citroën Traction Avant Wagen te huur Classic Car Passion.
25-03-2013 Auto locatie. België Jodoigne 1370 Telefoon. 06-11-2016 Een bericht sturen. Advert is expired, you can not contact the seller anymore. Andere gelijkaardige zoekertjes. Citroën Other Models - 1980. Oudenaarde Belgie - Oost-Vlaanderen. Citroën 2CV - 1986. Citroën Méhari te huur.
Vliegend blaadje: nieuws- en advertentiebode voor Den Helder 4 december 1901 pagina 1 - Kranten Regionaal Archief Alkmaar.
Hutluns van zyn zwager lag aan den zoom vanhot bosch. A'.s' hij tusschen de biomzn bleef kon, hy haar zien hij kon daar blijvenwachten totdat hy haar zagaan het venstorin don tuin. O, wat verlangde hy haareens te zien, nu hy besloten had Duitschlandvoor altyd te verlaten Morgen zou hy maar dade'yk' de reis naarFrcienwalde ondernemen.
Citroen hy - Trovit.
Citroen HY EDF ladderwagen 1966. Onze Citroen HY is een EDF versie, van de Franse Elektriciteits maatschappij EDF, een ladderwagen uit 1966 dus. De ladderwagen is in dienst. OldTimerWeb 30 dagen geleden. Citroën Traction Avant 11BN'54.' Belgische papieren Laatste oldtimerkeuring BE 2019 Kleine herstellingen te voorzien De Citroën Traction Avant werd geproduceerd naar een. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van citroen hy.
L'apero' en route Kunstschuur Artistique.
De Kunstschuur huren. Werk van Bar-matigheid. L'apero' en route. Huur onze mobiele bar L'apero' en route! Deze unieke Citroën HY 1965 werd eigenhandig omgebouwd tot verrassende bar. Naast Brugse Zot en Straffe Hendrik van het vat voorzien wij unieke authentieke dranken als Pimm's' en Picon Vin Blanc Huisrecept. Ook de samenwerking met Gilliam's' Gin zorgt voor een verfrissende toets op uw feest! Verhuur aan bedrijven en particulieren voor allerhande feest-gelegenheden. VB: 2 uur trouwreceptie aan de kerk.opzet, bediening en afbraak Drank bediend 2pers en klaar gezet voor 100 consumpties cava en/of versgeperst appel/peersap uitgeschonken in glazen 700.
Ombouw HY CQS Belgium.
De Citroën HY leent zich uitermate goed tot het ombouwen naar een voertuig waarmee uw bedrijf of activiteit de nodige aandacht krijgt. Of de wagen nu gewoon dient als uithangbord voor uw zaak, of als mobiel verkoopspunt voor bijvoorbeeld op events, alles kan dankzij de degelijke constructie die destijds door Citroën voorzien is. CQS heeft verschillende HYs ter beschikking, die we kunnen restaureren en ombouwen naar uw wensen. Zo maakten we reeds een prachtige cava-bar, volledig voorzien met koelkasten en toog. Maar ook een tapinstallatie, of bakplaten kunnen voorzien worden. Voor deze in en opbouw werken wij samen met gespecialiseerde partners, zodat we een degelijke installatie kunnen garanderen. Daarnaast zorgen wij natuurlijk ook voor het mechanische aspect: revisie van de motor en versnellingsbak, remsysteem en dergelijke zijn zeker ook geen probleem. Hebt u interesse in een dergelijk project, en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Contacteer ons

pizza lele beerse
pizza maldegem
pizza mobiel heusden
pizza mobiel knesselare
pizza mobiel landegem
pizza mobiel lochristi
pizza mobiel lovendegem
pizza mobiel maldegem
pizza mobiel melle