Zoeken naar frietwagen aan huis of op uw feest

frietwagen aan huis of op uw feest  
Mannekefrite, frituur aan huis, evenementen huren, scholen, feesten, frituur huren, mobiele frituur, Asse, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Zaventem, Meise, Wemmel, Oost-Vlaanderen.
Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op onze diensten. Onze frietjes, snacks, vleesgerechten en sauzen worden gemaakt met kwalitatieve producten, en dat smaakt u! Bekijk onze speciale formules van onze mobiele frituur. Bekijk onze foto's' evenementen van Manneke Frite. Contacteer ons telefoninsch of via mail voor meer info. Ons mobiele frietkot staat tot uw beschikking in heel België. Wij rekenen geen vervoerskosten aan, waar uw evenement of feest ook plaatsvindt. U kunt onze frietmobiel zowel met als zonder personeel huren.
'TBartje' Mobiele Frituren.
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van catering van friet en snacks bij uw feest, fuif, evenement en bedrijfsfeest. Hierbij hebt u de keuze uit volgende menu's.: Onbeperkte keuze uit 7 verschillende snacks. € 6,5, Per Persoon. Onbeperkte keuze uit 8 verschillende snacks. € 8,5, Per Persoon. Onbeperkte keuze uit 8 verschillende snacks. € 9 Per Persoon. Onbeperkte keuze uit 9 verschillende snacks. € 10 Per Persoon. Andere wensen zijn natuurlijk ook bespreekbaar. Voor elk menu is er een starttarief voorzien van €195.
Frietjestijd Mobiele frituur huren voor al uw feestjes en evenementen!
Voor al uw familiefeestjes, partys of evenementen met een moderne toets staan wij steeds voor jullie klaar met de beste, verse, ambachtelijke, goudgele frietjes en de beste snacks die steeds in proper vet en op de juiste temperatuur voor jullie gebakken worden. De lekkere pastas met keuze uit diverse sauzen is een alternatief voor zij die eens wat anders willen. Hamburgers en braadworst behoren eveneens tot ons assortiment. Personeel met 20 jaar ervaring in een vaste frituur, garandeert topkwaliteit in combinatie met een vlotte en vriendelijke bediening. Als u de catering van uw feestjes toevertrouwt aan Frietjestijd bent u verzekerd dat u in een fijne en ongedwongen sfeer, samen met uw gasten kan genieten.
Catering Frank Heers - Feesten en evenementen.
Een sportevenement, bedrijfsevent, privéfeest, fuif of festival op de agenda? Dan mag Catering Frank uit Heers niet ontbreken, dé cateraar voor hongerige gasten op alle soorten evenementen! Alles hebben we in huis om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken: van tafels en stoelen, tenten en frituurwagens tot suikerspinwagens en smoutenbollenwagens. Zin in een barbecue? Natuurlijk kan Catering Frank daar ook voor zorgen! CONTACTEER CATERING FRANK. Een feestje bij u thuis of in een feestzaal? Wij zorgen dat het uw genodigden aan niets ontbreekt. Meer over privéfeesten. Een personeelsfeest of opendeurdag: dankzij Catering Frank is de complete catering gecoverd. Meer over bedrijfsfeesten. Geen sportwedstrijd, fuif, festival, beurs, jaar-en rommelmarkt of ander event zonder Catering Frank! Meer over evenementen. Verrassend uit de hoek komen op een feest of event: huur eens een frituurwagen en serveer de lekkerste frietjes.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam frietkot aan huis in Nederland en Belgie. Overweeg je om een frietkot te huren voor je bedrijfsevenement, schoolfeest, bruiloft of bijvoorbeeld voor een festival? Feestsnacks komt naar je toe met de beste gefrituurde snacks. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met het huren van onze frietkraam? Bekijk de beoordelingen van Feestsnacks op Facebook. wij nemen alle zorg uit handen. Wij ontzorgen jou volledig. Feestsnacks komt naar een locatie van jouw keuze, sluit de frietwagen aan, bakt de verse friet en snacks en zorgt voor bakjes, vorkjes en servetten. Na afloop nemen we het afval voor je mee. Wel zo makkelijk! verse Belgische friet. Wij werken uitsluitend met verse Belgische frieten. Dat proef je! Ook ons brede assortiment snacks is vers bereid. Met maar liefst 10 verschillende snacks, 18 sauzen en diverse broodjes bieden we voor ieder wat wils.
Frietmobiel - Speedy Snack.
Onze wagen wordt overal met open armen ontvangen. Wij werken tegen scherpe prijzen en natuurlijk mag je lekkere snacks van uitstekende kwaliteit en een vriendelijke bediening verwachten in een loungie kader. Frietmobiel op uw feestje. Wat kan u van ons verwachten? Heb je zin in een spetterende frietparty. De mobiele frituur, foodtruck, frietwagen, frietkot is geschikt voor feestjes en evenementen vanaf 500 Euro. Voor uw evenement, braderie, bedrijfsfeest, buurtfeest, verjaardagen, huwelijk, communie, babyborrel .U als, gastheer gastvrouw, hoeft niets te doen. U kunt rustig en ten volle meegenieten van uw eigen feest. U hoeft niet af te wassen niet, te bedienen enz. U ontvangt uw gasten en wij doen de rest. Op voorhand bespreken we alles tot in de puntjes de nodige voorzieningen worden door ons getroffen. Frietjes inslaan, frituurvet controleren, zijn er voldoende snacks vuilbak. De mobiele frituur zijn we momenteel aan het klaarstomen voor een groot feest. Kortom niks zal aan het toeval worden overgelaten. Zo ook de veiligheid van de kramen zijn gecontroleerd en de bakinstallatie gekeurd. Wij komen op locatie.
Mtm event Mobiele frituur catering BBQ. Visit our Facebook. star-o. gift. thumbs-o-up. umbrella. beer. hand-paper-o. fort-awesome. users. dinner. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. p
Hier heb je dan alvast geen kopzorgen meer over. We werken met kwaliteit merken, de basis voor een geslaagd feest met onze mobiele frituur aan huis. Bij ons verkrijg je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo zorgen wij alvast voor een geslaagd feest. Als familiaal bedrijf, weten we dat flexbiliteit belangrijk is. Thierry Melanie eigenaars van mtm event verzorgen uw feest met plezier. Ze zetten zich dan ook graag in om er een pracht feest van te maken. Mobiele Frituur Formule. Heerlijke frietjes en snacks kies de formule die bij uw feest past. Mobiele Frituur Maxi. Heerlijke frietjes, snacks en hamburgers. Mobiele Frituur Maxi. Foodtruck Burger Formules. Of liever heerlijke Burgers?
Frituur Marco BVBA: De beste frituren.
Online frietjes bestellen. Al onze frituurwagens zijn overgenomen door Sandro Onorato. Wij geven uw offerte door aan hem. Kwaliteit is geen service, maar een gewoonte. Onze friet, en u geniet. Een korte maar zo veel zeggende slogan. In 2 korte zinnen vertellen we waarvoor wij staan. Kwaliteit, hygiëne, vlotte en vriendelijke bediening. En de smaak. want geef toe, een frietje is niet zomaar een frietje! U vindt bij ons de lekkerste verse friet, de beste snacks en meer dan 60 verschillende ovenverse broodjes. Voor ieder wat wils. Naast de beste friet, onderscheiden we ons door duurzaam te ondernemen. Dankzij het vertrouwen van vele tevreden klanten zijn wij enorm gegroeid en kunnen wij met onze frituurwagens, koelwagens en springkastelen van uw feest of event een zorgeloos genietmoment maken. We hebben steeds een oplossing en gaan voor 100 tevreden klanten, die geven ons energie! Je kan hier meer lezen over het ontstaan, en ons streven naar de perfecte frietbeleving. Frituur Marco BVBA Achel. Tel: 0032 478 634 180. Frituur Marco Hamont. Lees hier meer over onze duurzame friet. 100 groene stroom. Recyclage frituurvet naar biodiesel.
Over ons - Mobifrit.
Geen enkel feest is ons te groot of te klein, van communiefeesten tot verjaardagspartys, bruiloften, babyborrels, school- en bedrijfsfeesten. Met ons team kunnen wij ook grote groepen aan. U kan zelf gewoon mee feesten. U hoeft zich om niets te bekommeren. Geen werk met koken, opdienen of opruimen. Wij zorgen voor alles. Behalve versgebakken frietjes serveren wij ook de betere snacks, aangevuld met een ruim assortiment van huisbereide gerechten. Mobifrit is een familiebedrijf met jarenlange ervaring: Glenn en Jill zijn al de vierde generatie! Prijs-kwaliteit zijn wij zeer scherp! De groenten voor onze loempias worden met de hand gesneden. Kaas voor kaaskroketten wordt per blok van 10 kg in huis gemalen.

Contacteer ons

pizza foodtruck west-vlaanderen
pizza en pasta mobiel
pizza feestje
pizza feestje thuis
pizza florentino
pizza foodtruck leuven
pizza foodtruck oost-vlaanderen
pizza foodtruck prijzen
pizza foodtruck westerlo
pizza foodtruck west vlaanderen