Zoeken naar frietwagen aan huis of op uw feest

frietwagen aan huis of op uw feest  
Frietwagen aan huis.
Frietwagen aan huis. Een leuke frietkraam huren voor je feest. Dan ben je alvast ovetuigd dat hamburgeronwheels.be datgene is wat je zoekt. Frituur aan huis Chez Perreke. Frituur aan huis Frietjes menu 1 2u a" volonté" smullen aan onze mobiele unit Frietjes met minimum 10 soorten saus Keuze uit 4 snacks.: Frietkraam op een bruiloft de frietfiets. De Frietfiets bakt vanuit een authentieke bakfiets, op elke gewenste locatie in Nederland, échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land! Frietkraam Vlaanderen Eat @nd Go. Meer en meer mensen kiezen ervoor een communiefeest, babyborrel, trouwfeest of jubileum niet langer in een feestzaal maar bij hen thuis te geven. Dit zorgt voor een persoonlijker sfeer, een lagere kostprijs en u kan het feest volledig naar uw hand zetten.
Mannekefrite, frituur aan huis, evenementen huren, scholen, feesten, frituur huren, mobiele frituur, Asse, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Zaventem, Meise, Wemmel, Oost-Vlaanderen.
Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op onze diensten. Onze frietjes, snacks, vleesgerechten en sauzen worden gemaakt met kwalitatieve producten, en dat smaakt u! Bekijk onze speciale formules van onze mobiele frituur. Bekijk onze foto's' evenementen van Manneke Frite. Contacteer ons telefoninsch of via mail voor meer info. Ons mobiele frietkot staat tot uw beschikking in heel België. Wij rekenen geen vervoerskosten aan, waar uw evenement of feest ook plaatsvindt. U kunt onze frietmobiel zowel met als zonder personeel huren.
'TBartje' Mobiele Frituren.
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van catering van friet en snacks bij uw feest, fuif, evenement en bedrijfsfeest. Hierbij hebt u de keuze uit volgende menu's.: Onbeperkte keuze uit 7 verschillende snacks. € 6,5, Per Persoon. Onbeperkte keuze uit 8 verschillende snacks. € 8,5, Per Persoon. Onbeperkte keuze uit 8 verschillende snacks. € 9 Per Persoon. Onbeperkte keuze uit 9 verschillende snacks. € 10 Per Persoon. Andere wensen zijn natuurlijk ook bespreekbaar. Voor elk menu is er een starttarief voorzien van €195.
Frietjestijd Mobiele frituur huren voor al uw feestjes en evenementen!
Voor al uw familiefeestjes, partys of evenementen met een moderne toets staan wij steeds voor jullie klaar met de beste, verse, ambachtelijke, goudgele frietjes en de beste snacks die steeds in proper vet en op de juiste temperatuur voor jullie gebakken worden. De lekkere pastas met keuze uit diverse sauzen is een alternatief voor zij die eens wat anders willen. Hamburgers en braadworst behoren eveneens tot ons assortiment. Personeel met 20 jaar ervaring in een vaste frituur, garandeert topkwaliteit in combinatie met een vlotte en vriendelijke bediening. Als u de catering van uw feestjes toevertrouwt aan Frietjestijd bent u verzekerd dat u in een fijne en ongedwongen sfeer, samen met uw gasten kan genieten. Maak je vooral geen zorgen of de gasten al dan niet tevreden zijn want wie kan je nu niet verwennen met lekkere pasta of verse frietjes? Frietjestijd biedt je de mogelijkheid om de frituur-pastawagen te huren met personeel.
Catering Frank Heers - Feesten en evenementen.
Een sportevenement, bedrijfsevent, privéfeest, fuif of festival op de agenda? Dan mag Catering Frank uit Heers niet ontbreken, dé cateraar voor hongerige gasten op alle soorten evenementen! Alles hebben we in huis om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken: van tafels en stoelen, tenten en frituurwagens tot suikerspinwagens en smoutenbollenwagens. Zin in een barbecue? Natuurlijk kan Catering Frank daar ook voor zorgen! CONTACTEER CATERING FRANK. Een feestje bij u thuis of in een feestzaal? Wij zorgen dat het uw genodigden aan niets ontbreekt. Meer over privéfeesten. Een personeelsfeest of opendeurdag: dankzij Catering Frank is de complete catering gecoverd. Meer over bedrijfsfeesten. Geen sportwedstrijd, fuif, festival, beurs, jaar-en rommelmarkt of ander event zonder Catering Frank! Meer over evenementen. Verrassend uit de hoek komen op een feest of event: huur eens een frituurwagen en serveer de lekkerste frietjes. Betaalbaar, snel en zeg nu zelf, het smaakt altijd! We beschikken over frituurwagens van 3 tot 6 pots friteuse. Al onze wagens zijn bovendien uitgerust met een frigo en diepvries.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
Met onze mobiele frituur maken we graag jouw feest in België of Nederland compleet. Frietwagen op locatie met verse Belgische friet en een grote glimlach! Mobiele frietkraam huren voor een feest, borrel, evenement of festival? Kies voor verse, overheerlijke Belgische friet en ga voor een mobiele frietwagen van Feestsnacks. In onze mobiele frituur bereiden wij de lekkerste snacks en patat. Kosten van een frietkraam huren. De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam frietkot aan huis in Nederland en Belgie. Overweeg je om een frietkot te huren voor je bedrijfsevenement, schoolfeest, bruiloft of bijvoorbeeld voor een festival? Feestsnacks komt naar je toe met de beste gefrituurde snacks.
Frietmobiel - Speedy Snack.
Onze wagen wordt overal met open armen ontvangen. Wij werken tegen scherpe prijzen en natuurlijk mag je lekkere snacks van uitstekende kwaliteit en een vriendelijke bediening verwachten in een loungie kader. Frietmobiel op uw feestje. Wat kan u van ons verwachten? Heb je zin in een spetterende frietparty. De mobiele frituur, foodtruck, frietwagen, frietkot is geschikt voor feestjes en evenementen vanaf 500 Euro. Voor uw evenement, braderie, bedrijfsfeest, buurtfeest, verjaardagen, huwelijk, communie, babyborrel .U als, gastheer gastvrouw, hoeft niets te doen. U kunt rustig en ten volle meegenieten van uw eigen feest. U hoeft niet af te wassen niet, te bedienen enz. U ontvangt uw gasten en wij doen de rest. Op voorhand bespreken we alles tot in de puntjes de nodige voorzieningen worden door ons getroffen. Frietjes inslaan, frituurvet controleren, zijn er voldoende snacks vuilbak. De mobiele frituur zijn we momenteel aan het klaarstomen voor een groot feest. Kortom niks zal aan het toeval worden overgelaten. Zo ook de veiligheid van de kramen zijn gecontroleerd en de bakinstallatie gekeurd. Wij komen op locatie.
desnackcar.be. Visit our Facebook. check-circle. thumbs-o-up. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instagram.
12 jaar ervaring en 15 foodtrucks in dienst voor uw feest. AL MEER DAN 12 JAAR ERVARING IN HET VERZORGEN VAN FEESTJES! Al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van feesten en events. De snackcar is actief over heel België, Nederland en Duitsland. Frituur De Snackcar, smakelijke en gezellige frituurwagens en foodtrucks! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Wij komen naar u toe, ook aan huis! Bekijk alvast onze standaard formules die wij in aanbieding hebben. Zou je echter iets anders willen ook dat kan, vraag dan eenvoudig een offerte aan. Reeds 12 jaren ervaring in het verzorgen van kleine en grote feesten, alsook events. 15 foodtrucks in beheer. Je kan dus met een gerust hart je feest of event uitbesteden aan ons. Al onze mobiele frituurwagens zijn compleet volgens de regels van de horeca uitgerust. Kwalitatieve producten dienen immers in de beste omstandigheden verwerkt te worden.
Mobiele frituur met lekkere snacks op uw feest of event - BMsnacks.
Dertig jaar geleden werd Buysse Mobiele Snacks opgestart. Over de jaren heen werd het bedrijf uitgebouwd tot een vaste waarde op het gebied van catering. Na verloop van tijd werd er een loods gebouwd, mobiele frituren bijgekocht, het personeelsbestand uitgebreid en werd de lijst van tevreden klanten steeds langer. Inmiddels dé referentie voor een mobiele frituur! Het is altijd leuk lekkere Belgische frietjes te kunnen serveren voor de klanten met jullie mobiele frituur. Het was lekker, goede bediening en ook goede opvolging van jullie kant. Bedankt daarvoor; zeker voor herhaling vatbaar! Wij waren heel tevreden van uw service! Een vriendelijke verantwoordelijke die niet veel dorst had en lekkere frietjes bakte. Hopelijk was u tevreden van de resultaten en hopen van jullie mobiele frituur op een volgend evenement mogen terug te zien. Bal van de burgemeester - Erpe Mere. Nog eens extra bedankt voor de vlotte en professionele service gisteren op ons trouwfeest. We hebben heel veel positieve reacties gehoord! En jullie frieten met stoofvleessaus waren top! Beste mobiele frituur in de streek!

Contacteer ons

pizza foodtruck west-vlaanderen
pizza en pasta mobiel
pizza feestje
pizza feestje thuis
pizza florentino
pizza foodtruck leuven
pizza foodtruck oost-vlaanderen
pizza foodtruck prijzen
pizza foodtruck westerlo
pizza foodtruck west vlaanderen